GO! scholengroep Antwerpen trakteert 150 nieuwe leerkrachten en medewerkers op eigen festival: GO! Startland

In Hoboken worden vanmiddag 150 nieuwe leerkrachten en medewerkers van GO! scholengroep Antwerpen verwacht op hun eigen festival. Op GO! Startland krijgen ze een warm welkom en de kans om op een informele manier te leren en te netwerken. Naast muziek staan er onder meer ook een comedyshow en een ontmoeting met de schepen van Onderwijs op het programma.

GO! Freinetschool De Pluim in Hoboken wordt vanmiddag omgetoverd tot een festivalterrein. Op GO! Startland worden 150 nieuwe leerkrachten en medewerkers van GO! scholengroep Antwerpen verwelkomd. "We hopen dat GO! Startland hen zuurstof zal geven om met goesting te blijven werken in onze scholengroep,“ vertelt Danielle Van Ast, algemeen directeur van de scholengroep. "Tijdens de coronaperiode waren er helaas weinig mogelijkheden om onze nieuwe collega's echt te leren kennen."

Onze directeurs zullen tappen en hen van hapjes voorzien

Danielle Van Ast, algemeen directeur GO! Antwerpen

Op het programma staan een comedyshow van Johan Petit, yogasessies, leren improviseren met de Belgische Improvisatieliga, een speeddate met de Antwerpse schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (Vooruit) en nog veel meer. Voor de muziek zorgt onder andere de popband van de kunsthumaniora van het GO! in Antwerpen. 

"We willen echt dat ze even denken dat het vakantie is en dat ze voelen dat we hen erkennen en heel graag bij GO! Antwerpen willen houden", zegt Van Ast. "Onze directeurs zullen trouwens tappen en hen van hapjes voorzien."

Meest gelezen