Amber Heard beschuldigt Johnny Depp op smaadproces van penetratie met een fles: "Ik dacht dat hij me ging doden"

De Amerikaanse actrice Amber Heard heeft haar ex-man Johnny Depp ervan beschuldigd dat hij haar zou hebben gepenetreerd met een fles. Ze getuigde op de tweede dag van het smaadproces dat Depp tegen haar heeft aangespannen. "Ik dacht dat hij me ging doden", zei ze.

Op 11 april startte de fel gemediatiseerde rechtszaak, inclusief live-uitzendingen, tussen voormalig Hollywoodkoppel Amber Heard (36) en Johnny Depp (58) waarin het draait rond huiselijk geweld. Beiden beweren slachtoffer te zijn. Tijdens het proces is het duidelijk woord tegen woord en wordt de nachtmerrie tot in de kleinste details uitgesmeerd.

Amber Heard nam gisteren voor de tweede dag op rij het woord in de getuigenbank. Ze vertelde dat ze begin maart 2015 Depp was achterna gereisd naar Australië, waar de opnames voor de vijfde film van de "Pirates of the Caribbean"-franchise plaatsvonden.

Kort na haar aankomst, ontaardde een ruzie helemaal. "Toen we het licht aandeden, begon hij te schreeuwen". Hij gooide flessen en blikjes in haar richting, greep haar bij de nek en dreigde haar te verminken met een gebroken fles. "Ik dacht dat hij me ging doden."

BEKIJK - "Hij hield een gebroken fles tegen mijn gezicht en hals":

Videospeler inladen...

"Ik sta tegen de muur en hij schreeuwt dat hij me haat en dat ik zijn leven heb geruïneerd", vertelde Heard. "Hij zei me 'Ik ga je vermoorden'", voordat hij haar met een fles penetreerde. "Ik voelde alleen maar pijn", verklaarde de actrice. Ze bleef als bevroren staan omdat ze niet wist "of het om de gebroken fles ging of niet".

BEKIJK - Heard beschuldigt Depp van penetratie met een fles:

Videospeler inladen...

"Ik hield heel erg van hem, maar het was zo toxisch. Ik kon niet voorkomen dat hij me sloeg", klonk het voorts. Daarna besliste het koppel om in relatietherapie te gaan, maar gewelddadige ruzies bleven zich opstapelen tot aan hun scheiding.

Het proces hervat op 16 mei.

Meest gelezen