Foto: politie Antwerpen

Fietser opgepakt die handtassen wegrukte uit de handen van oudere dames in Antwerpen

Het wijkteam heeft vanmiddag een man van 23 gearresteerd in de Velodroomstraat in Antwerpen, na een nieuwe melding van een handtassendiefstal. De man had rond de middag de handtas van een vrouw uit haar handen gerukt, terwijl hij voorbijfietste. De voorbije dagen had de politie al 4 soortgelijke meldingen binnengekregen. Meestal nam de dief het geld uit de handtas en gooide hij die daarna weg. 

De man van 23 komt in aanmerking voor in totaal 5 handtasdiefstallen. Het wijkteam van de Groenenhoek kon hem vandaag arresteren in de Velodromestraat na een nieuwe oproep van een dame die het slachtoffer werd. Meestal gooide hij de handtassen weg, nadat hij het geld eruit had genomen. 

 

Meest gelezen