Ongeval met vrachtwagen op de E40 richting kust 

Op de E40 richting de kust is er een ongeval gebeurd aan de afrit Oostkamp. Een vrachtwagen reed daar in op een signalisatiewagen. In de staart van de file gebeurde even later nog een ongeval ter hoogte van Beernem. De 3 rijstroken waren versperd waardoor er heel wat verkeershinder was. Ondertussen is de vrachtwagen getakeld is de weg weer vrijgemaakt.

Ter hoogte van Oostkamp op de E40 reed een vrachtwagen in op een signalisatiewagen, die waarschuwde voor wegenwerken. Er raakte ook een gewone auto bij betrokken. Door het ongeval ontstond er een file. In de staart van die file, 2 kilometer voor het ongeval bij Oostkamp, gebeurde er nog een ongeval. Dit keer met een vrachtwagen, een bus, en enkele auto's. 3 mensen raakten lichtgewond.

Tussen Beernem en Oostkamp waren er 3 rijstroken versperd. Het verkeer moest daar over de pechstrook, waardoor er een enorme file was ontstaan. Ondertussen is het wegdek hersteld en zijn de 3 rijstroken weer vrij.

Meest gelezen