Radio 2

Tankstation langs E40 in Middelkerke tijdelijk afgesloten door brandend voertuig

In Mannekensvere, een deelgemeente van Middelkerke was deze middag het benzinestation langs de E40 richting Jabbeke tijdelijk afgesloten. De brandweer was er druk in de weer om een brandende auto te blussen. Ondertussen is het benzinestation Texaco weer bereikbaar. 

Aan het benzinestation Texaco in Mannekensvere bij Middelkerke is deze middag een auto in brand gevlogen. Het benzinestation langs de E40 richting Jabbeke werd uit voorzorg tijdelijk afgesloten. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen, maar het voertuig is helaas volledig uitgebrand. 

Waarschijnlijk is de brand ontstaan toen de chauffeur de olie wou bijvullen op een warme motor. Ondertussen zijn het benzinestation, de parking en ook het bijhorende restaurant weer open. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen