BEKIJK - Ontbijten met Sammy Mahdi (CD&V): "Ik wil er alles aan doen om de partij er terug bovenop te krijgen" 

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V). Het belangrijkste onderwerp is uiteraard het aangekondigde vertrek van voorzitter Joachim Coens na de dramatische peiling van De Stemming. Mahdi stelt zichzelf -opnieuw- kandidaat voor het voorzitterschap.

Bekijk hier het volledige ontbijtgesprek met Sammy Mahdi:

Videospeler inladen...

Meest gelezen