Deel van de Koninginnelaan
Google Streetview

Grootvader met 2-jarige kleinzoon opgeschept door auto in De Panne: jongetje naar ziekenhuis

In de Koninginnelaan in De Panne is een grootvader met zijn 2-jarige kleinzoon opgeschept door een wagen. Het jongetje viel met zijn hoofd op de grond en moest met de ambulance overgebracht worden naar het ziekenhuis, zo bevestigt de politie Westkust.

Zaterdagmiddag werd een 59-jarige man uit de provincie Namen samen met zijn 2-jarige kleinzoon gegrepen door een auto toen ze de Koninginnelaan in De Panne wilden oversteken. Een vrouw uit Kortrijk kon niet meer op tijd remmen. De grootvader droeg zijn kleinzoon in zijn armen, kwam op de motorkap van de wagen terecht en verloor daardoor de greep op zijn kleinzoon. De jongen viel uit zijn armen en kwam met z'n hoofd op de grond terecht.

Volgens de politie Westkust werd hij met een bloeduitstorting op zijn voorhoofd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. De vrouw uit Kortrijk die hen heeft aangereden kreeg een proces-verbaal.

Meest gelezen