Bestuurder gaat over de kop en crasht in Borgerhout tijdens politieachtervolging E313

Deze ochtend crashte een bestuurder tijdens een politieachtervolging aan de afrit van de E313 in Borgerhout. Ter hoogte van de wegenwerken in Wommelgem stak een auto een politievoertuig voorbij aan hoge snelheid. De politie startte de achtervolging. De bestuurder nam de afrit in Borgerhout en ging daar overkop, de chauffeur had te veel gedronken.

Vanochtend is een auto zwaar gecrasht aan de afrit in Borgerhout. De bestuurder stak aan hoge snelheid een politievoertuig voorbij, de maximaal toegestane snelheid daar is 50 kilometer per uur. De politie zette de achtervolging in. Toen de bestuurde de E313 wilde verlaten in Borgerhout ging het mis. Hij ging over de kop en crashte. 

De politie heeft de bestuurder uit het gecrashte voertuig gehaald. De 44-jarige bestuurder is in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. Ondertussen is zijn toestand stabiel. De bestuurder legde een positieve ademtest af. 

Meest gelezen