2019 Invision

Britney Spears verliest "mirakelbaby" na miskraam: "Verwoestend, maar we blijven proberen"

Een maand nadat Britney Spears (40) had aangekondigd dat ze zwanger was van haar derde kindje, deelt ze in een bericht op Instagram mee dat ze haar baby is verloren na een miskraam. De Amerikaanse zangeres was in de wolken met haar zwangerschap nadat ze 13 jaar lang onder bewindvoering stond, waarbij ze naar eigen zeggen verplicht werd om anticonceptie te nemen. 

"Tot ons grote verdriet moeten we meedelen dat we onze baby vroeg in de zwangerschap verloren zijn", schrijft de popzangeres op Instagram. "Dit is een verschrikkelijke tijd voor elke ouder. Misschien hadden we niet zo snel moeten zeggen dat we zwanger waren, maar we waren zo enthousiast om het nieuws te delen."

Spears, die verloofd is met model Sam Asghari, zegt dat ze zullen blijven proberen om hun familie uit te breiden en vraagt om privacy.

Bewindvoerderschap

In november vorig jaar maakte een Amerikaanse rechtbank een einde aan het bewindvoerderschap van Britney Spears. Daar was de zangeres van hits als “Baby One More Time” en “Toxic” in 2008 onder geplaatst na mentale en emotionele problemen. Voor alle grote en kleine beslissingen in haar persoonlijke, zakelijke en financiële leven moest ze toestemming vragen aan haar bewindvoerder. Tot in september vorig jaar was dat haar vader, Jamie Spears.

De zangeres kreeg daarmee voor het eerst in 13 jaar weer ruimte om haar eigen leven te plannen. Meteen in september kondigde ze haar verloving met Asghari aan, half april volgde de zwangerschapsaankondiging.

De voormalige popster heeft al twee kinderen met haar ex-man Kevin Federline: Sean (16) en Jayden (15).

Meest gelezen