Ontploffing door vuurwerkbommen in Deurne: 2 Nederlanders opgepakt

In Deurne is er gisterenavond een ontploffing geweest. 2 Nederlanders hebben er 2 vuurwerkbommen gegooid vanuit hun wagen. Via camerabeelden en getuigen kon de politie de nummerplaat achterhalen. De politie zette de achtervolging in en kon de 2 verdachten oppakken.

In De Gilmanstraat in Deurne zijn gisterenavond 2 vuurwerkbommen ontploft. 2 Nederlanders gooiden die vanuit hun auto. De politie kon via camerabeelden en getuigen de nummerplaat achterhalen en zette de achtervolging in. 20 kilometer verder kon de politie de verdachten oppakken. 

De politie, het labo en ontmijningsdienst DOVO kwamen ter plaatse. Er is weinig schade aan het gebouw. Eerder deze week ontplofte er bij het huis ook al een explosief. Het parket onderzoekt nu of er een link is met het drugsmilieu.

Meest gelezen