AFP or licensors

Man van 21 uit Dadizele opgepakt die "plezier wou maken" met 4-jarig dochtertje van alleenstaande mama

In Kortrijk is een man van 21 uit Dadizele opgepakt die tijdens een chatsessie met een jonge moeder had gevraagd of hij haar dochtertje van 4 mocht huren om met haar "plezier te maken". De jongeman had nu en dan al eens contact gehad met de vrouw, maar nu deed hij dus een oneerbaar voorstel. 

De vrouw was donderdag via Snapchat aan het praten met de 21 jarige Dadizelenaar. Ze hadden een doodgewoon gesprek over koetjes en kalfjes, maar na een poosje vroeg hij haar of ze kinderen had. Ze vertelde dat ze  een dochtertje van 4 had. 

De man was bijzonder geïnteresseerd in het meisje, zei hij.  De vrouw vroeg hem wat hij precies bedoelde en kwam zo te weten dat hij haar dochtertje eigenlijk wilde misbruiken. De man vond dat naar eigen zeggen wel een beetje spannend en beloofde haar ook een flinke smak geld, als ze zou toestemmen. 

Politie schoot onmiddellijk in actie

De jonge moeder nam echter schermafdrukken van hun gesprek en stapte daarmee naar de politie.  Het parket vroeg zijn aanhouding, maar de onderzoeksrechter is daar niet op ingegaan. De twintiger werd voorgeleid en na uitgebreid verhoor besliste de onderzoeksrechter om hem vrij te laten onder voorwaarden. Eén daarvan is dat hij geen contact meer mag zoeken met de mama van het 4-jarig meisje. 

Meest gelezen