Radio 2

Bestuurder van 33 sterft bij ongeval na discotheekbezoek in Hulshout

In Hulshout in de Antwerpse Zuiderkempen is een man van 33 uit Zoutleeuw om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Hij was nog maar net vertrokken uit een discotheek in de buurt, toen hij na een inhaalmanoeuvre met zijn auto van de weg ging.  

Het ongeval gebeurde rond 4.40 uur vanochtend. Volgens de politie van de zone Zuiderkempen verloor de bestuurder de controle over het stuur tijdens een inhaalmanoeuvre in een flauwe bocht. Hij raakte een betonnen paal en kwam op zijn zijkant tegen een boom terecht. 

Een getuige zag alles gebeuren en verwittigde de hulpdiensten. Maar voor de chauffeur van de cabrio kwam alle hulp te laat.  Hij overleed ter plaatse.  Het slachtoffer zat alleen in de auto. 

Meest gelezen