themabeeld ter illustratie
Pexels-Steve Johnson

Man opgepakt in Erembodegem bij Aalst, hij zou zijn buurman gestoken hebben met een schroevendraaier.

In Erembodegem bij Aalst is een man opgepakt die zijn buurman verschillende keren zou hebben gestoken met een schroevendraaier. Waarom hij dat deed, is nog niet duidelijk. Ook de precieze omstandigheden van de steekpartij, is het gerecht nog aan het onderzoeken. 

In Erembodegem bij Aalst is een man opgepakt die ervan verdacht wordt dat hij zijn buurman verwond heeft met een schroevendraaier. Het slachtoffer heeft op verschillende plekken op zijn lichaam steekwonden, maar heeft het ziekenhuis ondertussen mogen verlaten. De verdachte moet vanmiddag voor de onderzoeksrechter verschijnen voor poging tot doodslag. De onderzoeksrechter zal beslissen of de man aangehouden wordt of niet. 

Meest gelezen