Auto crasht in Meer, inzittenden als bij wonder lichtgewond 

In Meer bij Hoogstraten is gisterenavond een auto van de weg geraakt en over de kop gegaan. Twee jonge inzittenden liepen nauwelijks verwondingen op.  Ze zijn wel voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.  

De hulpdiensten zijn gisterenavond, kort voor 22 uur, massaal uitgerukt naar een smalle parallelweg langs de E19-snelweg in Meer (Hoogstraten), vlakbij Gaarshof.  Een auto met twee inzittenden was er om een nog onbekende reden van de weg gegaan. 

De auto ramde eerst een betonnen duiker en ging daarna over de kop.  Het voertuig kwam tot stilstand in de gracht.  Twee jonge inzittenden konden op eigen kracht uit het voertuig kruipen en liepen nauwelijks verwondingen op.  Ze zijn wel voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.  

Meest gelezen