Politie Zwijndrecht

Zijn jouw juwelen recentelijk gestolen? Politie Zwijndrecht doet oproep na grote juwelenvangst

De lokale politie van Zwijndrecht doet een oproep naar mensen van wie onlangs een juweel is gestolen. De politie betrapte inbrekers die een grote buit op zak hadden. Die staat nu met foto's op de Facebookpagina van de politie. Wie zijn of haar juwelen herkent, kan die terugvragen bij de politie.

Agenten van de lokale politie van Zwijndrecht hebben dieven op heterdaad kunnen betrappen. Die hadden een enorme buit bij zich, afkomstig van verschillende inbraken, vermoedelijk ook van buiten de provincie Antwerpen, zoals uit Grimbergen en Hasselt. Het gaat om edelstenen, ringen, munten, horloges en medailles. De foto's van de gestolen goederen zijn te zien op de Facebookpagina van de politie van Zwijndrecht.

Al wie kan aantonen dat de juwelen van hem of haar zijn, kan die bij de politie van Zwijndrecht terugvragen. Dat kan aan de hand van een foto, een herstellingsbewijs of een factuur.

Politie Zwijndrecht

Meest gelezen