Zware brand in Prinsenhof in Gent, ook geparkeerde auto's vatten vuur

In het Prinsenhof in Gent brak vanmiddag brand uit in een appartementsgebouw. De bewoners gooiden matrassen die vuur hadden gevat naar buiten, waardoor ook twee geparkeerde auto's in brand vlogen. De brand is intussen onder controle, de oorzaak is nog niet duidelijk.

Vanmiddag brak er brand uit op de eerste verdieping van een appartementsgebouw in Prinsenhof in Gent-centrum. De inwoners gooiden matrassen die in brand stonden uit het raam naar beneden, waarop twee auto's op straat vuur vatten.

De brandweer kwam ter plaatse en heeft intussen de brand onder controle. Ook de tweede verdieping liep wat rookschade op. 

Eén persoon werd met een rookintoxicatie naar het ziekenhuis gebracht. Over de oorzaak van de brand is nog niets geweten.

BEKIJK - Op het Prinsenhof in Gent brak brand uit in een appartementsgebouw:

Videospeler inladen...

Meest gelezen