©Anneke Janssen - All Rights Reserved

K3-zangeres Hanne Verbruggen is zwanger van eerste kindje

Hanne Verbruggen van de meidengroep K3 is zwanger. Samen met haar partner verwacht ze in december haar eerste kindje. Ze maakte het nieuws zelf bekend op Instagram. Studio 100 laat weten dat dit voorlopig geen impact heeft op de geplande shows van K3. 

“Het is nog niet helemaal doorgedrongen, maar het besef groeit samen met mijn buikje!", laat Hanne weten in een eerste reactie. "Jorn en ik kijken alvast enorm hard uit naar de komst van ons kindje en in afwachting, genieten we nog even van de pamperloze dagen, de rustige nachten en van elkaar.”

Voorlopig gaan de activiteiten van K3 gewoon door. "Hanne is nu drie maanden zwanger", zegt Hans Bourlon van Studio 100 bij Radio 2. "Ze blijft doorgaan met zingen. Er is zelfs nog een tour gepland in Nederland dit najaar, waar ze bij gaat zijn."

Ook de geplande voorstellingen in het voorjaar van volgend jaar in Vlaanderen blijven op de agenda staan. Studio 100 en Hanne bekijken momenteel samen of er praktische aanpassingen nodig zijn.

Hanne Verbruggen is 28 jaar en de eerste van de nieuwe lichting van K3 die zwanger is. Karen Damen stond in 2009 zwanger op het podium en Kristel Verbeke kreeg ook twee dochters toen ze bij K3 zong. 

In het grootste geheim getrouwd

Twee jaar geleden trouwden Hanne en Jorn in het grootste geheim. Ze kenden elkaar toen bijna 10 jaar. In een interview met Gazet Van Antwerpen zei de zangeres een half jaar geleden dat Studio 100 niet voor haar plant wanneer ze zwanger mag worden. 

“Tegen mij is gezegd: ‘Dat is iets wat wij nooit gaan plannen voor jou’. Ik heb veel vriendinnen die kriebels hebben en via K3 kom ik ook veel in contact met kindjes. Ik zie doodgraag kinderen en wie weet voel ik ineens heel hard de biologische klok tikken, maar nu ben ik heel blij met mijn leven zoals het is. Ik kan lekker egoïstisch zijn en hoef alleen rekening te houden met mijn partner. Ik wil nog even jong en onbezonnen zijn", vertelde ze toen. 

Meest gelezen