Radio 2

Hevige dakbrand in Hoboken:  huis van Dirk Denoyelle onbewoonbaar 

In de Grasmuslaan in Hoboken is er vanmiddag een hevige brand uitgebroken op het dak van een rijwoning. De brandweer kon voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de huizen ernaast. Er zijn geen gewonden. De rookpluim was tot ver in de omgeving te zien. 

In Hoboken is net voor 16.00 uur brand uitgebroken aan het dak van een huis in de Grasmuslaan. De brand was even heel hevig, maar de brandweer kon toch voorkomen dat het vuur oversloeg naar de huizen ernaast. De schade aan het dak is groot, maar er zijn geen gewonden gevallen.

Volgens de brandweer werd er gewerkt aan het dak. Of dat iets te maken heeft met de oorzaak van de brand is nog niet zeker. 

Lees verder onder de afbeelding.

Radio 2

Kamperen tussen de legoblokjes

Ondertussen werd duidelijk dat het getroffen huis eigendom is van de cabaretier Dirk Denoyelle, bekend om zijn imitaties in vooral radioshows. In een persoonlijk facebookbericht laat hij weten dat het huis onbewoonbaar is. Dankzij de hulp van buurtbewoners worden hij en zijn gezin om de hoek opgevangen. Tussen de talrijke legoblokjes, een andere bekende hobby van Denoyelle. 

Meest gelezen