Huiszoekingen in Molenbeek na schietincidenten

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek hebben meerdere huiszoekingen plaatsgevonden. Dat melden Het Nieuwsblad en La Capitale en wordt bevestigd door het parket. De huiszoekingen passen in het onderzoek naar de schietincidenten die de voorbije maanden plaatsvonden in de gemeente.

Op tien maanden tijd waren er in Sint-Jans-Molenbeek twaalf schietincidenten. Naar aanleiding daarvan waren er vanmorgen verschillende huiszoekeningen in de gemeente. 

"We kunnen momenteel bevestigen dat er meerdere huiszoekingen zijn uitgevoerd deze ochtend in Molenbeek in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar schietincidenten in Molenbeek", zegt parketwoordvoerster Willemien Baert. "Gelet op het lopende onderzoek kunnen we momenteel geen verdere informatie meedelen in het belang van het onderzoek."

Meest gelezen