Radio 2

Paraglider stort neer in Affligem, man verkeert in levensgevaar

In Affligem is een man van middelbare leeftijd levensgevaarlijk gewond geraakt nadat hij met zijn paraglider neerstortte. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ongeval gebeurde vanmorgen in de Hof Terelst in Teralfene, Affligem. Rond 9.30 uur werd de paraglider verrast door de wind en stortte neer. Een buurtbewoner zag het ongeval gebeuren. "Plots was de parachute verfrommeld en kwam het slachtoffer naar beneden", vertelt de man. "Hij stortte neer op de oprit." 

Radio 2

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten de man in kritieke toestand naar het ziekenhuis. Het parket van Halle-Vilvoorde heeft beslist om het ongeval niet te onderzoeken, niets wijst op kwaad opzet.

Radio 2

Meest gelezen