Foto: Politie Regio Turnhout

Politie Turnhout lanceert campagne met DJ Ronny Retro: "Na het zuipen, niet achter het stuur kruipen"

De politie van de regio Turnhout heeft een filmpje gelanceerd met DJ Ronny Retro, waarmee ze de mensen willen overtuigen om niet te drinken voordat je gaat rijden. "We stellen vast dat mensen nog steeds dronken achter het stuur kruipen en daar proberen we nu echt iets aan te doen", vertelt commissaris Rudy Remijsen. 

In een filmpje van de Turnhoutse politie waarschuwt de Kempense Ronny Retro om na het "zuipen" niet achter het stuur te kruipen. "De Herentalse DJ Ronny Retro, ofwel Nick Kraft, zal meer aandacht trekken en pers naar zich toe trekken dan als we de boodschap heel droog brengen", vertelt Remijsen. 

Dit weekend start het Sunrise Festival in de Lilse Bergen, waar Ronny Retro ook speelt. "Volgend weekend is er een festival dat heel wat jongeren aantreft. We willen hen aanmoedigen om niet te drinken als ze nog met de auto naar huis gaan", besluit Remijsen. 

Meest gelezen