Belgaimage

Politiewagen gevandaliseerd tijdens interventie in Schaarbeek

Een politiewagen van de zone Brussel Noord is getakeld in Schaarbeek omdat hij beschadigd was. Een nog onbekende man had de voorruit en ramen van de auto ingeslagen, terwijl de politie-inspecteurs iets verderop een interventie uitvoerden.

Het verhaal van de beschadigde politiewagen staat in La Capitale en wordt bevestigd door Audrey Dereymaeker van de politiezone Brussel Noord. “Het dienstvoertuig stond geparkeerd in de Stephensonstraat in Schaarbeek, het vandalisme gebeurde buiten het zicht van de politie-inspecteurs, die iets verderop een interventie uitvoerden.”

“Een getuige heeft geprobeerd de dader te stoppen en in bedwang te houden in afwachting van onze diensten, maar de dader kon ontsnappen,” legt Dereymaeker uit. “Hij wordt momenteel verder opgespoord.”

Meest gelezen