MARNIK AERTS

Bewoners geëvacueerd bij brand in woonzorgcentrum Pniël in Zandhoven

In de gemeenschappelijke eetkamer van het woonzorgcentrum Pniël in Zandhoven is er rond 10.30 uur een brand ontstaan. Een transformator in de verlichting zou de oorzaak zijn geweest. Enkele ziekenwagens en het MUG-team kwamen ter plaatse, maar er raakte niemand gewond.

In Zandhoven is er rond 10.30 uur een brand ontstaan in het woonzorgcentrum Pniël aan de Rusthuislaan in Pulderbos. De brand zou in de verlichting van de gemeenschappelijke eetzaal ontstaan zijn. Een 15-tal personen in de eetkamer en een 10-tal personen in de naastgelegen kamers werden geëvacueerd. De directrice heeft zelf de brand met poederblussers kunnen blussen.

Enkele ziekenwagens en de MUG kwamen ter plaatse, maar er raakte niemand gewond. De geëvacueerden werden eerst buiten opgevangen en konden nadien in de cafetaria terecht.

MARNIK AERTS

Meest gelezen