Foto Radio 2

Man sterft bij felle woningbrand in Oostende

Afgelopen nacht is een man om het leven gekomen bij een felle woningbrand in Oostende. Nadat het vuur rond 4.00 uur uitbrak, kwam de brandweer massaal ter plaatse. Na de bluswerken vond ze het levenloze lichaam van de bewoner. 

Het vuur brak rond 4.00 uur uit in een woning in de Peter Benoitstraat. De brandweer van Oostende riep versterking in van de brandweer van Middelkerke en De Haan om het vuur onder controle te krijgen. Na het blussen troffen ze het lichaam aan van de bewoner, in de slaapkamer, naast zijn bed. Het zou gaan om een man van rond de 70.

Het parket stelde een branddeskundige aan. Die heeft de oorzaak van de brand onderzocht. Het vuur is per ongeluk ontstaan, door een niet of slecht gedoofde sigaret. De grootste brandhaard was is de woonkamer. Dus wellicht heeft de man daar een sigaret gerookt en slecht gedoofd en is hij erna gaan slapen. 

Meest gelezen