Politiefunctionaris zone RIHO in Marke betrapt op seks in politievoertuig 

Een politiepatrouille uit de politiezone RIHO heeft in maart een hoge politiefunctionaris betrapt,  toen hij seks had in een politievoertuig in Marke. De feiten zijn pas nu aan het licht gekomen. De politiezone RIHO startte een tuchtonderzoek tegen de man. Ook het parket is met een onderzoek gestart.  

Op 14 maart betrapte een politiepatrouille uit de politiezone een hoge functionaris toen hij seks had in een bos in Marke. De man vertrok eerder die dag met een anoniem dienstvoertuig en zou onderweg een andere man opgepikt hebben. Daarna reden ze naar een bos in Marke waar ze seks hadden in het anonieme politievoertuig.

De politie patrouilleerde er omdat buren er vaak klagen over overlast. Het bosje de Libelle in Marke staat bij buurtbewoners bekend als een plek waar homo’s vaak gaan om te vrijen. Die dag betrapten de collega’s de politiefunctionaris.

De feiten kwamen nu pas aan het licht. De politiezone RIHO (Hooglede, Izegem, Roeselare) is met een tuchtonderzoek gestart naar de feiten. Het parket startte een onderzoek op tegen de man voor zedenschennis. 

Meest gelezen