Videospeler inladen...

BEKIJK - Nick Cave als een god die de regen trotseert: dit was zijn optreden op TW Classic

Nick Cave & The Bad Seeds was gisteravond de hoofdact op TW Classic. Net als zijn fans trotseerde hij de regen, gestuwd door stevige gitaren. Herbeleef hierboven (een stukje van) zijn optreden.

Ook Florence + the Machine trad gisteren op TW Classic op. Ze had op het hoofdpodium moeten staan van Werchter Encore, maar door een tegenvallende ticketverkoop werd dat festival samengevoegd met Werchter Classic. Daarom verhuisde Florence + the Machine van het hoofdpodium naar een tent voor 20.000 toeschouwers, maar de tent zat al snel vol en honderden fans moesten het optreden buiten volgen op een scherm. Bekijk hieronder wat ze daarover te zeggen hadden.

BEKIJK - "Graag meer vrouwen op het hoofdpodium", zegt een fan van Florence + the Machine:

Videospeler inladen...

Meest gelezen