Jongen van 13 steelt bankkaarten bij sportclub in Deurne en gaat al half jaar niet meer naar school

Politie Antwerpen heeft een wel erg jonge dief opgepakt. Ze deed dat na verschillende meldingen van gestolen bankkaarten bij een sportclub in Deurne. De dief voerde ook contactloze betalingen uit. De politie kon een jongen van 13 identificeren en hem arresteren. Hij gaf de feiten onmiddellijk toe en vertelde dat hij al een half jaar niet meer naar school ging.

Vorige week ontving politie Antwerpen verschillende meldingen van gestolen bankkaarten bij de sportclub, waarmee ook contactloze betalingen werden uitgevoerd. Het wijkondersteuningsteam van regio Oost onderzocht de zaak en identificeerde een jongen van 13 jaar. Afgelopen vrijdag wachtte de politie de verdachte op aan de sportclub en arresteerde hem.

De jongeman gaf de feiten onmiddellijk toe en zei dat hij al een half jaar niet meer naar school ging. Samen met zijn ouders zal hij verantwoording moeten afleggen bij de jeugdrechter. Ook de verontrustende opvoedingssituatie wordt opgevolgd.

Meest gelezen