Man schiet vrouw neer in Berlare, slachtoffer sterft later in ziekenhuis

In Berlare heeft een man een vrouw neergeschoten. Ze is later in het ziekenhuis overleden. Het motief van de dader is nog niet duidelijk. Politie en gerecht onderzoeken de zaak.

In de buurt van Berlare is zaterdagavond een schietincident geweest, bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. Daarbij heeft een man van 31 jaar een vrouw van 34 jaar neergeschoten. De vrouw overleed later in het ziekenhuis. 

De verdachte heeft zich daarna zelf aangegeven bij de politie en is opgepakt. De onderzoeksrechter heeft hem intussen aangehouden. 

Waarom de man de vrouw heeft doodgeschoten, is nog niet duidelijk. Politie en gerecht onderzoeken nog het motief. Er waren geen getuigen van het schietincident. Het is ook nog onduidelijk of de man en vrouw in Berlare woonden.  Ook waar de vrouw precies is neergeschoten, wordt nog onderzocht. Mogelijk heeft de verdachte  de vrouw na het schot nog vervoerd. 

kasto80

Meest gelezen