Stad Oostende

Naast het lachend kakje is er nu ook een strandpaal met een garnaal in Oostende

Op het strand van Oostende zijn twee nieuwe verdwaalpalen gezet: eentje met een garnaal en eentje met popje James, de Oostendse stadsmascotte voor kinderen. De figuren moeten ervoor zorgen dat kinderen zich makkelijker kunnen oriënteren op het strand.

In Oostende had je al verschillende verdwaalpalen met moderne emoji's, zoals de zeehond, het spookje en het befaamde lachend kakje. Maar sinds vandaag heb je ook twee nieuwe figuren: de garnaal en stadsmascotte James.

De garnaalverdwaalpaal staat ter hoogte van de Parijsstraat in Oostende en is een knipoog naar de Oostendse garnaalkroket. 

Stad Oostende

Mascotte James

James is het stadsfiguurtje van Oostende en is een mascotte voor alle communicatie en activiteiten gericht op kinderen. Het figuurtje verwijst naar de bekende schilder James Ensor die in Oostende woonde. Die verdwaalpaal staat ter hoogte van het Strandplein in Mariakerke.

Stad Oostende
Stad Oostende

Meest gelezen