Man dood aangetroffen in tuin in Herselt: vrouw van 46 opgepakt als verdachte 

De politie heeft een vrouw van 46 gearresteerd die wordt verdacht van moord op een 64-jarige man. Zijn lichaam werd gevonden in de tuin van een woning in Herselt, aan het natuurgebied Langdonken. De vrouw wordt later nog verhoord, laat het parket van Antwerpen weten. 

Afgelopen nacht heeft het parket een onderzoek gevoerd in de tuin van een woning aan Dooiewerf in Herselt. In de tuin lag een dode man. De politie kreeg rond 22.45 uur een melding van een luide ruzie tussen een man en vrouw.  Er werd een ziekenwagen naar het adres gestuurd, en er werd een ruime perimeter ingesteld rond de woning. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. 

Volgens het parket gaat het om een moordzaak. De man van 64 werd vermoedelijk met een mes neergestoken. In de onmiddelijke omgeving van het huis werd een verdachte gearresteerd, een vrouw van 46.  Ze wordt later nog verhoord. Over het mogelijke motief is nog niets geweten. 

 

Meest gelezen