Radio 2

Bruggeling van 25 jaar richt ravage aan in Jan Breydelstadion

Een man van 25 jaar uit Brugge heeft heel wat schade aangebracht in het Jan Breydelstadion. Rond drie uur ’s nachts merkte de conciërge van Cercle Brugge hem op en belde de politie. Het is nog niet duidelijk waarom hij de schade heeft aangericht. 

Afgelopen nacht werd er enorm veel ravage aangericht in het Jan Breydelstadion, zowel aan de kant van Cercle Brugge als de kant van Club Brugge. Hij sleurde een zwaar ijzeren hek uit de hengels, trok asbakken uit de muur, maakte een raam van de fanshop van Cercle Brugge kapot en beschadigde het hokje voor de ticketverkoop.

De conciërge van Cercle Brugge merkte de man op toen hij spullen door het kapotte raam van de fanshop aan het gooien was. Hij verwittigde de politie. De politie pakte hem op. De agenten namen hem mee voor verhoor. Het is nog niet duidelijk waarom hij de schade heeft aangericht. 

Meest gelezen