Radio 2

Ongeval met kusttram in Nieuwpoort: auto 40 meter meegesleurd

In Nieuwpoort is een kusttram tegen een overstekende auto gebotst. Die auto werd nog 40 meter meegesleurd. Er vielen geen gewonden, maar de schade is groot. Het tramverkeer is in de richting van Nieuwpoort-Stad onderbroken. 

Het ongeval gebeurde deze middag rond 15 uur ter hoogte van het kruispunt van de Albert I Laan en de Louisweg in Nieuwpoort, tussen de tramhalte Nieuwpoort-Bad en Ysermonde. De ambulance kwam ter plaatse, maar er vielen geen gewonden. 

De rijbaan richting Nieuwpoort-Stad was even volledig onderbroken. Ondertussen regelt de politie het verkeer. De tram staat op dit moment nog steeds stil en dat zal wel nog even duren. Het tramverkeer komt ondertussen weer traag op gang, doordat de aankomende trams wisselen van tramspoor.

Meest gelezen