Radio 2

Gewapend duo overvalt drukbezocht tankstation in Genk

Vanochtend rond twee uur hebben twee gemaskerde en gewapende mannen het Bruno-tankstation op de Hasseltweg in Genk overvallen. Tijdens de overval zat een tiental mensen in het tankstation te eten. Aan onze redactie is bevestigd dat het duo aan de haal ging met zo'n 800 euro en enkele sloffen sigaretten. Het parket laat weten dat voorlopig nog niet veel meer geweten is dan de vluchtrichting van de overvallers. 

Omstreeks twee uur vannacht drongen twee gewapende en gemaskerde mannen het Bruno-tankstation op de Hasseltweg in Genk binnen. Politiezone Carma bevestigt dat op het moment van de feiten er een tiental getuigen aanwezig waren in het tankstation. Zij zaten vooral in het restaurantgedeelte. De dieven bedreigden de medewerkers en gingen uiteindelijk aan de haal met de inhoud van de kassa, zo'n 800 euro,  en enkele sloffen sigaretten. 

In een reactie laat politiezone Carma weten dat ze momenteel zowel camerabeelden van in het tankstation als van getuigen onderzoekt. Enkele van die getuigen zijn ondertussen ook verhoord. Voorlopig is echter nog niet meer geweten dan de vluchtrichting van de overvallers. 

Meest gelezen