Man (21) uit Pelt die op intensieve zorg was beland na aanval door andere jongeren, is buiten levensgevaar

Een man van 21 uit Pelt die op de fiets was aangevallen, is buiten levensgevaar. Hij was na een fuif onderweg naar huis en werd zwaargewond achtergelaten na een aanval door twee jongens op een brommer. Twee verdachten zijn opgepakt.

De man uit Pelt reed zaterdagochtend na een fuif met de fiets naar huis. Op het fietspad tussen Achel en Pelt werd hij samen met nog een andere jongen, door twee jongens op een brommer aangevallen. Hij liep een schedelbreuk op en werd zo achtergelaten door de daders. 

De jongeman werd in het ziekenhuis opgenomen op de afdeling intensieve zorgen maar ondertussen is hij buiten levensgevaar, laat het parket van Limburg weten.

Een jongen van 17 en een jongen van 18 werden opgepakt. De minderjarige werd onder strikte voorwaarden vrijgelaten en de meerderjarige werd aangehouden door de onderzoeksrechter. 

Meest gelezen