Videospeler inladen...

Fans komen superlatieven tekort na concert van The Rolling Stones: "Super! Fantastisch! Af!"

The Rolling Stones hebben hun Belgische fans nog een keer helemaal in vervoering gebracht. Dat blijkt uit de dolenthousiaste reacties, na hun concert in het Koning Boudewijnstadion. Een hele dag hadden de fans ernaar uitgekeken en de hooggespannen verwachtingen werden duidelijk helemaal ingelost.

“Super! Fantastisch! Sprakeloos! Het was àf! Mick Jagger is nog niet versleten.” Zo reageren fans voor de camera van VRT NWS na het concert van The Rolling Stones op de Heizel, de Belgische halte voor hun Europese tournee, "Sixty" genoemd. 

BEKIJK - De eerste reacties van de fans na het concert, in “Het journaal”:

Videospeler inladen...

Met deze tournee vieren de Britse rockers hun 60e verjaardag als band. Het is voor het eerst dat ze in een stadion hebben opgetreden in ons land. Bij eerdere passages kozen ze voor de wei van Werchter of een concertzaal.

Voor het stadionconcert op Belgische bodem kwamen de fans niet alleen uit België, Nederland, maar uit alle uithoeken van de wereld. En ook al lonkt de leeftijd van 80 jaar, nog altijd rocken Mick Jagger en zijn makkers als de besten.

BEKIJK - Een uitgebreid verslag van het concert in het Koning Boudewijnstadion:

Videospeler inladen...

Verslaggever Dominique de Graaf maakte bovenstaand verslag en zag dat leeftijd geen vat lijkt te hebben op de Stones. "Een staaltje van puur vakmanschap", zo omschrijft ze het concert, waarin Mick Jagger in zijn bindteksten vrolijk verwees naar Belgische iconen als Manneken Pis en Kuifje. 

Al was er ook een emotioneel moment: het moment waarop de Stones het concert opdroegen aan Charlie Watts, hun overleden drummer.

BEKIJK - VRT NWS-verslaggever Dominique de Graaf doet haar verhaal over het concert:

Videospeler inladen...

Fans bij hotel

In afwachting van het concert hing Mick Jagger zondag nog vrij onopgemerkt de toerist uit in Brussel. Op de dag van het concert zelf troepten fans samen, aan het hotel waar The Rolling Stones logeren om een glimp van hun idolen op te vangen. 

Bekijk hier beelden van aan het hotel waar The Rolling Stones logeren in Brussel. Gitarist Ron Wood komt even zwaaien naar de fans:

Videospeler inladen...

Meest gelezen