Houten dakterras van een woning in Galmaarden gaat in vlammen op 

In Galmaarden is vanmiddag brand uitgebroken op het dakterras van een woning. Het houten terras werd nog niet zolang geleden aangelegd op het platte dak van de keuken. De brand zorgde voor heel wat schade en de bewoonster raakte lichtgewond.

Een toevallige voorbijganger merkte vanmiddag dat het terras in brand stond van een huis in Galmaarden, een houten terras op een plat dak. Op het terras stonden ook enkele bloembakken. De brandweerzone Vlaams-Brabant West werd meteen verwittigd en kon de brand vrij snel blussen. 

Er is schade aan de gevel van het huis en ook een raam en dakkapel op de eerste verdieping raakten beschadigd. De bewoonster werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan, misschien wel door de weerspiegeling van de zon in het raam op de eerste verdieping.

Meest gelezen