© Alex Vanhee

Artiesten op Gentse Feesten eren Luc De Vos met bisnummers

"De laatste bis moet je mij nog schenken", staat er te lezen op affiches in Gent. Met die knipoog naar de hit "Anja" van Gorki wordt het eerbetoon aangekondigd voor Luc De Vos. De Gorki-zanger uit Evergem werd een Gents icoon, en precies vandaag zou hij 60 jaar geworden zijn. Om dat te vieren hebben al een 60-tal artiesten gezegd een bisnummer van zijn groep Gorki te brengen op de Gentse Feesten.

Sioen, Praga Khan, Sam Gooris, Metejoor, en vele anderen zullen tijdens hun optreden op de Gentse Feesten een bisnummer van Gorki brengen. Op die manier Is Luc De Vos op zijn 60ste, en 8 jaar na zijn dood, alomtegenwoordig op de Gentse Feesten. Peter Vanlaet, zanger van Mama's Jasje, doet mee, vertelt hij op VRT Radio2.

Meest gelezen