Lichamen man en vrouw gevonden in Kinrooi, verdachte gearresteerd in Nederland

In de Congostraat in Kinrooi zijn deze ochtend 2 lichamen gevonden. Het gaat om een vrouw en een man tussen de 30 en 40 jaar oud die met geweld om het leven zijn gekomen.

Intussen is er een man van 56 gearresteerd in Nederland, onderzoek moet nog bevestigen of hij iets met de dood van de slachtoffers te maken heeft. Het parket heeft ook een onderzoeksrechter gevorderd voor moord. Hij zal een internationaal aanhoudingsbevel uitvaardigen zodat de man kan uitgeleverd worden aan ons land. 

Met geweld om het leven gekomen

Deze ochtend iets voor 9 uur kreeg de politie van zone Carma een oproep.  De lokale politie is ter plaatse gekomen en heeft de lichamen van een man en een vrouw gevonden, beiden zijn met geweld om het leven gekomen.

Een wetsgeneesheer, het parket en het gerechtelijk lab kwamen ter plaatse.  Het verdere onderzoek zal door de federale gerechtelijke politie van Limburg gevoerd worden. Wat de band is tussen de slachtoffers en verdachte  en hoe de slachtoffers om het leven zijn gebracht, wilde het parket in het belang van het onderzoek niet kwijt.

Meest gelezen