Radio2

Twee granaten ontploft in appartementsgebouw in Knokke-Heist: “Grote materiële schade”

Afgelopen nacht ontploften twee granaten in een appartementsgebouw in Knokke-Heist. Er vielen geen gewonden, maar de materiële schade is groot. Het parket van Brugge startte een onderzoek op. 

In de Kursaalstraat in Knokke-Heist zijn afgelopen nacht tussen 2.30 uur en 3.00 uur twee granaten ontploft. De ontploffing gebeurde in de hal van een nieuwbouw. Op het moment van de explosie waren enkele buurtbewoners aanwezig. Er vielen geen gewonden.

De materiële schade is wel enorm groot. Door de kracht van de ontploffing zijn twee glazen tussendeuren en de lift in het appartementsgebouw volledig vernield. De politie, ontmijningsdienst DOVO, het labo en het parket kwamen ter plaatse. “Het onderzoek is gestart. Alle mogelijke pistes worden onderzocht”, vertelt Patty ’T Jonk van het parket van Brugge.

Bekijk het verslag uit "Het journaal" hier:

Videospeler inladen...
Radio2

Meest gelezen