Radio2

Jacky Lafon emotioneel na verrassing voor haar 55 jaar op de planken

Actrice Jacky Lafon werd gisteren in de bloemetjes gezet door de mensen van Het Witte Paard in Blankenberge omdat ze al 55 jaar op de planken staat. Lafon werd opgehaald met een koets en huifkar vol met familie, vrienden en collega's waarna ze afstapte bij de voorstelling van haar nieuwste show 'Jubilee aan Zee'.

Jacky Lafon is intussen al 75 jaar en ze staat 55 jaar op de planken. Op 22 juli start ze met haar nieuwste zomershow 'Jubilee aan Zee'. Gisteren heeft ze daarvoor nog gerepeteerd maar wat daarna gebeurde zal Lafon het meeste bijblijven. Ze werd verrast door de mensen van Het Witte Paard in Blankenberge. De actrice werd na de repetitie opgehaald met een koets en huifkar vol met geliefden. Het gezelschap zette koers richting de persvoorstelling van haar nieuwe zomershow. 

Jacky Lafon was erg aangedaan: "Ik  werd er stil van en heb er geen woorden voor. Dit is het mooiste cadeau uit mijn leven geweest, na mijn dochter. Ik heb daar als kind altijd van gedroomd om ooit eens in een koets te zitten. Dat is toch fantastisch hé?"

Dit is het mooiste cadeau uit mijn leven, na mijn dochter natuurlijk

Jacky Lafon

Veel bekende gezichten

Jacky Lafon werd opgehaald door een koets van ondernemer Willy Naessens. Ook heel wat andere bekende gasten maakten hun opwachting om Jacky Lafon te vieren. Stellingbouwer Michel Van den Brande, acteur Frank Van Erum en zangeres Wendy Van Wanten waren er ook graag bij, net als haar voormalige collega's van de soap Familie: Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe.

Radio2

'Jubilee aan Zee'

Van 22 juli tot en met 18 september viert Jacky Lafon haar jubileum met al haar fans. Dat doet ze met haar nieuwste show 'Jubilee aan Zee' die ze zal opvoeren in Het Witte Paard in Blankenberge. Het wordt een typische Vlaamse revueshow met heel wat meezingers, sketches en de nodige sfeer.

Meest gelezen