Google Streetview

Groepje toeristen bedreigt jongen van 17 in De Haan en slaat met pollepel op zijn hoofd

In De Haan is een jongen van 17 jaar bedreigd toen hij op de tram stond te wachten met een vriend. Die jongen kreeg daarbij ook een slag op het hoofd met een pollepel. De verdachten werden ondertussen al door de politie gevat. Er loopt een onderzoek bij het parket.

Gisterenavond stond een jongen van 17 jaar samen met een vriend op hun tram te wachten aan de Koninklijke Baan in De Haan toen hij plots lastiggevallen werd door een groepje jongeren. Zijn vader baat dichtbij een horecazaak uit en hoorde plots wat tumult toen hij een sigaret ging roken. Volgens de man zochten ze duidelijk de confrontatie op. "Toen ik ging kijken, zag ik dat ze mijn zoon en vriend aan het bedreigen waren", reageert de man.

De vier jongeren hadden, vreemd genoeg, een pollepel bij zich, waarmee ze de jongen hebben geslagen. "Toen ik erop af stormde om mijn zoon te beschermen, liepen de daders weg", vervolgt de vader. De tiener raakte gewond aan het hoofd en diende samen met zijn ouders een klacht in bij de politie. De verdachten liepen weg, maar konden kort nadien door de politie gearresteerd worden. Het parket is een onderzoek gestart.

Meest gelezen