Foto: RTV

Verdachte brandstichting appartement in Putte opgepakt

De politie heeft een verdachte opgepakt die dinsdagavond mogelijk de brand in een appartement in Putte heeft aangestoken. Bij de brand raakte niemand gewond. Het appartement is tijdelijk onbewoonbaar door rookschade. 

De brand ontstond dinsdagavond omstreeks 22 uur in een appartementsgebouw op de hoek van de Lierbaan met de Waversesteenweg in Putte. Een getuige zag rook opstijgen uit een appartement op de gelijkvloers en verwittigde de brandweer. De bewoonster was op dat moment met vakantie. Er is veel rookschade en daarom is het appartement tijdelijk onbewoonbaar. 

Bij onderzoek van het appartement werden sporen van brandstichting aangetroffen. Er werd ondertussen een verdachte opgepakt. Die wordt verhoord en mogelijk ook voorgeleid voor de onderzoeksrechter. 

Meest gelezen