Overweg in Zonhoven dit weekend nog afgesloten na zwaar ongeluk: "Er moeten nog herstellingen gebeuren"

Infrabel heeft herstellingswerken uitgevoerd aan de beschadigde overweginstallatie in Zonhoven, maar de overweg blijft dit weekend nog afgesloten voor het wegverkeer na een zwaar ongeval gisteren.

"De herstellingswerken door Infrabel aan de beschadigde overweginstallatie in Zonhoven zijn sinds gisterenavond 23.30 uur voltooid", zegt Frédéric Petit van Infrabel. "Maar de overweg blijft dit weekend nog afgesloten voor het wegverkeer. Er moeten nog herstellingen gebeuren door de nutsmaatschappijen in de buurt van de overweg."

Gisteren gebeurde daar een zwaar verkeersongeval. Een auto ging op de Engstegenseweg uit de bocht en kwam uiteindelijk tegen de slagbomen en de verkeerssignalisatie terecht. De bestuurder raakte zwaargewond. 

Meest gelezen