Twee zwaargewonden in Zandhoven nadat auto tegen gevel van woning rijdt

In Zandhoven zijn zondagavond, kort na 18 uur, twee zwaargewonden gevallen bij een verkeersongeval. Het gaat om de twee inzittenden van een wagen die crashte op een andere, afdraaiende auto. Vervolgens boorde het voertuig zich tegen de gevel van een woning.

Het ongeval deed zich voor aan de Herentalsebaan. Kort na 18 uur wilde een auto linksaf de oprit van een woning oprijden. Tegelijk probeerde een ander voertuig hem in te halen. De chauffeur van die afdraaiende auto heeft de inhalende auto waarschijnlijk niet gezien. Als gevolg botsten beide auto's op elkaar. De inhalende auto crashte vervolgens nog tegen de gevel van een woning. De bestuurder en passagier raakten zwaargewond en moesten overgebracht worden naar het ziekenhuis.

De inzittenden van de afdraaiende auto kwamen er met de schrik vanaf. De gevel van de woning raakte beschadigd en vertoont een grote barst. De bewoners waren op het moment van het ongeval niet thuis. Hoewel de brandweer niet direct stabiliteitsproblemen vreest, heeft ze de garage toch gestut. 

Meest gelezen