Dronken bestuurder rijdt in op terras in Ekeren en pleegt vluchtmisdrijf

Afgelopen nacht is een autobestuurder ingereden op het terras van een horecazaak aan het Laar in Ekeren. Daarbij raakte wat meubilair beschadigd. De man pleegde vluchtmisdrijf maar werd later thuis opgepakt. De man werd opgespoord nadat de politie op de plaats van het ongeval enkele brokstukken en een halve nummerplaat had gevonden.

Een getuige had gezien dat de bestuurder uitstapte, zijn beschadigde voorbumper wilde herstellen en daarbij twee keer omviel. Dat deed vermoeden dat de man dronken was. Daarna reed hij door. De politie vond ter plaatse enkele brokstukken van de wagen en een halve nummerplaat. Op basis daarvan kon de auto worden opgespoord. Het voertuig werd voor de deur van de eigenaar aangetroffen. 

Niet alleen de bumper, maar ook de voorruit was zwaar beschadigd. De bestuurder bleek inderdaad onder invloed van alcohol. De man zat ook onder het bloed toen de politie aanbelde. Zijn rijbewijs werd alvast ingetrokken. Als de man nuchter is, zal hij verder worden verhoord.

Meest gelezen