Radio2

Vrouw die dood werd teruggevonden op camping in Koksijde dan toch een natuurlijke dood gestorven

De vrouw van 81 jaar die dood teruggevonden werd aan haar caravan op een camping in Koksijde is dan toch een natuurlijke dood gestorven. De wetsdokter dacht eerst aan een verdacht overlijden omdat de vrouw heel wat bloed aan haar gezicht en neus had. Na de autopsie wordt kwaad opzet uitgesloten. 

Gisteren werd een vrouw van 81 jaar dood teruggevonden aan haar caravan op camping 't Liefoord in Koksijde. De Duitstalige vrouw uit Moeskroen ging al veertig jaar met haar echtgenoot naar de camping. Volgens andere bewoners op de camping zou de vrouw de laatste jaren sukkelen met haar gezondheid.

In eerste instantie werd gedacht aan een verdacht overlijden, maar dat sluit de autopsie nu uit. Het blijft voorlopig nog onduidelijk waar ze precies aan is gestorven. Het kan ook zijn dat ze ongelukkig ten val is gekomen. Het parket heeft gisteren de hele dag campingbewoners ondervraagd, maar daar kwam niets opvallends uit.  

Meest gelezen