Stromae in blote bast en lang haar maakt samen met Camila Cabello parodie op "Love island" in nieuwe videoclip

Stromae heeft samen met Camila Cabello een remix gemaakt van zijn nummer "Mon amour". De bijhorende videoclip die om 18 uur is gelost, is een soort parodie op realityprogramma "Love island". Stromae is erin te zien als deelnemer met lang haar en halfblote bast. Het was voor Cabello haar eerste nummer in het Frans. "Ik ben blij hoe het is uitgedraaid", zegt Stromae erover.

Vandaag om 18 uur heeft Stromae zijn nieuwste nummer "Mon amour" gelost. Helemaal nieuw is het nummer niet. Het origineel stond al op zijn nieuwste album "Multitude", maar nu heeft hij er een remix van opgenomen samen met Camila Cabello. En bij die remix hoort meteen ook een nieuwe videoclip.

Zoals we intussen van Stromae gewoon zijn, is ook deze videoclip weer iets bijzonder geworden. De hele clip lijkt een fragment uit een fictief realityprogramma "La villa mon amour", een dikke knipoog naar "Love island" dat bij ons te zien is via Streamz. In de clip toont Stromae zich met halfblote bast en lang haar.

BELUISTER en BEKIJK – "Mon amour" van Stromae en Camila Cabello:

Net voor de lancering van de videoclip, hebben Stromae en Camila Cabello samen een soort interview op YouTube gegeven. Daarin leggen ze uit dat ze elkaar voor het eerst in het echt gezien hebben op het Met Gala in New York. Ze stonden toevallig achter elkaar op de rode loper. Daarna hebben ze contact met elkaar opgenomen voor de samenwerking.

Ze zijn nooit echt samen gekomen voor de opnames. Camila Cabello nam haar delen apart op en stuurde die dan door naar Stromae. "Ik ben blij hoe de samenwerking is uitgedraaid. Ze verstond volledig de vibe van het nummer en voegde er een mooi vrouwelijk perspectief aan toe", zegt Stromae. "Ik wilde er een soort flirterigheid in krijgen", vult Cabello aan. "Een vrouwelijk perspectief inderdaad."

Het is het eerste nummer van Cabello in het Frans. Ze heeft er speciaal voor een uitspraakcoach aangenomen. "Zodat ik bijvoorbeeld "amour" juist kon uitspreken", vertelt de Cubaans-Amerikaanse zangeres. "Ik heb dat perfectionisme echt geapprecieerd", besluit Stromae.

Na Kanye West, Lorde, Dua Lipa, Coldplay werkt Paul - Stromae - Van Haver nu dus ook samen met Camila Cabello. Enkele jaren geleden scoorde ze een grote  hit met het nummer "Havana". Daarvoor maakte ze deel uit van de groep Fifth Harmony. Sinds 2016 timmert ze aan een solocarrière. Voor Stromae werkte ze ook al samen met andere grote namen zoals Ed Sheeran en Shawn Mendes. Met die laatste was Cabello ook een tijdlang een koppel.

BELUISTER – "Havana" van Camila Cabello:

Meest gelezen