Man doodgeslagen in Italië met eigen kruk na uit de hand gelopen ruzie

In Italië is een 39-jarige Nigeriaanse man doodgeslagen met zijn eigen kruk na een uit de hand gelopen ruzie. Dat meldden verschillende Italiaanse media. De man zou opmerkingen hebben gemaakt over de vriendin van de dader. Die zou gearresteerd zijn.

De 39-jarige Nigeriaanse man, Alika Ogorchukwu (te zien in het twitterbericht onder), zou opmerkingen hebben gemaakt over een jonge vrouw. De man kreeg daarna ruzie met de partner van de vrouw. Die ruzie escaleerde en vervolgens werd de Nigeriaan doodgeknuppeld met zijn eigen kruk. Die had hij nodig omdat hij verwondingen had na een auto-ongeluk.

Het voorval werd door verschillende mensen gezien, want het vond plaats op de drukste straat van het stadje Civitanova Marche, in het oosten van Italië. Politieagenten van de Squadra Mobile zijn momenteel bezig met getuigen te verhoren. Er zijn ook camera's in de buurt, die beelden zullen worden onderzocht. Daarnaast hebben voorbijgangers ook zelf videobeelden gemaakt. "De brute moord die vandaag plaatsvond in Civitanova laat me verbijsterd achter", zegt Mirco Carloni, de vice-president van de regionale regering. "Ik hoop dat er licht zal worden geworpen op wat er is gebeurd."

Meest gelezen