Radio2

Motorrijder komt om het leven na ongeval op de N41 in Sint-Niklaas

Gisterenavond is op de N41 in Sint-Niklaas een motorrijder om het leven gekomen. Hij reed in op een auto die van de E17 kwam. Daarin raakten de bestuurster en haar twee kinderen  gewond. Voor de motorrijder kwam alle hulp te laat. Het parket onderzoekt de precieze omstandigheden van het ongeval.

Aan het op- en afritcomplex Sint-Niklaas-West reed een motor gisterenavond in op een personenwagen die van de E17  kwam. In de auto zaten een vrouw en twee kinderen. Zij raakten alle drie gewond. Voor de motorrijder kon geen hulp meer baten, hij overleed ter plaatse. 

De N41 was een hele tijd in beide richtingen volledig afgesloten. Een verkeersdeskundige van het parket kwam in de loop van de avond ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Meest gelezen