Lokale Politie Antwerpen

Politie onderschept elektrische step die 80 km / uur haalt op fietsostrade tussen Antwerpen en Mechelen

Tijdens controles aan de fietsostrade tussen Antwerpen en Mechelen konden agenten van politiezone Hekla (Hove - Edegem - Kontich - Lint - Aartselaar) een opgedreven step in beslag nemen. Die haalde op de rollen maar liefst 80 kilometer per uur. 

Hoewel 96 procent van de autobestuurders zich aan de snelheidslimieten hield langs de fietsostrade, bleken snelheidsduivels vooral het fietspad zelf onveilig te maken. Opvallend was een elektrische step die opgedreven was. Op de rollen haalde die step 80 kilometer per uur. De agenten namen de step dan ook in beslag. 

Tijdens dezelfde controle werden ook drie bromfietsen klasse B aan de kant gehouden. Een van hen haalde een bedenkelijke topsnelheid van 91 kilometer per uur.  

Meest gelezen